https://www.jobevolution.hu/

Life Evolution
DE EN HU
 

JOB Evolution Nonprofit Kft.

Partner az outplacementben!

A Job Evolution Nonprofit Kft. kitűzött célja, hogy outplacement, azaz gondoskodó leépítés programjaival hozzájáruljon a munkaerő-piac hatékonyabb működéséhez. Akár egy fő elbocsátásáról, csoportos leépítésről, gyárbezárásról vagy visszatérő kismamákról, pályakezdő fiatalokról van szó, gondoskodó szakértőként, karrier-tanácsadóként partnereink, ügyfeleink mellett állunk.

  • Megesett, hogy az elbocsátás pereskedéssel, kellemetlenséggel járt és rossz hírét keltette cégének?
  • Lehet, hogy ezért is nehezebb a jó munkavállaló megtalálása és megtartása?
  • Gondolt már arra, hogy munkáltatói márkáját outplacement programmal is tudná erősíteni?
  • Érezte már úgy, hogy nehézséget okoz az elbocsátás közlése, kezelése?
  • Gondolt-e már arra, hogy az elbocsátottnak krízist okoz, és ezen szeretne segíteni?
  • Szeretné, ha az Ön outplacement programja 6 hónap alatt 78%-os elhelyezkedést érne el?

Amennyiben a fenti kérdések között van olyan, amire igen a válasza, akkor tudunk Önnek segíteni!

Egy jól felépített leépítés program nemcsak az elbocsátott dolgozót segíti, de a cég külső és belső hírnevének fenntartásában is fontos szerepe van. Egyéni és csoportos programjaink keretében a munkaadókat az első lépésektől kezdve támogatjuk: az elbocsátás közlésétől a gondoskodó leépítés végéig. A munkavállalókat pedig a munkaerő-piac kihívásaira készítjük fel komplex program keretében. Mindenki elégedett, ha ilyen gondoskodást kap cégétől egy ilyen– sokszor nehéz - változás során.

Szakmai csapatunk tízfős tanácsadói és tízfős mentori létszámból áll, tagjai közt van pszichológus, munkaerő-piaci szakember, munkajogász, pénzügyi szakértő, személyzeti tanácsadó és karrier coach is.

Mottónk: „Adj halat az éhezőnek és aznap megmented a haláltól. Tanítsd meg halászni! Örök életére jóllakott lesz, és sem ő, sem családja nem szenved majd hiányt.” Mi nemcsak munkalehetőséget biztosítunk, hanem meg is tanítjuk felépíteni önmagát, rátalálni karrierútjára, és alkalmazni a legújabb álláskeresési technikákat.

JOB Evolution Nonprofit Kft. - Partner az outplacementben!

Szolgáltatásunk:

Munkáltatóknak:

  • Egyéni és csoportos outplacement
  • Kismama program
  • Elbocsátás: stratégia az első lépésektől kezdve

Munkavállalóknak:

 

Magyar Telekom Nyrt.: A gondoskodó elbocsátást a teljes leépített állomány számára cégünk végzi 2012. januárja óta. Az Esély program keretében évente 150 – 400 fővel dolgozunk együtt. Az érintett munkavállalók személyre szabott, egyéni karrier coaching támogatást kapnak. Szolgáltatásunk elégedettségi szintje 98%-os, az elhelyezkedési arány pedig 6 hónap alatt 78%. 

Douwe Egberts Hungary Zrt.: A gyárbezárás menedzselése során 183 fő (fizikai, szellemi, vezetői) elbocsátásának kezelését láttuk el 2014. júniustól 2015. márciusig. Az elhelyezkedést több tényező is nehezítette: a korosztály, a speciális szakterületek, a magas munkaévek száma. Mindezek ellenére elhelyezkedési rátánk 4 hónap alatt 30%, 8 hónap alatt 73,5% volt. 

Kulcspozícióban lévő munkavállaló outplacement programja: A projekt sajátossága, hogy az elbocsátás döntését követően a munkáltatót támogattuk vezetői, munkajogi, és szervezetfejlesztési területen annak érdekében, hogy a munkaviszony békés körülmények között szűnjön meg. Az elbocsátott munkavállaló programja pedig még csak ezt követően kezdődött el. A projektet sikeresen, pereskedés nélkül zártuk - mindkét fél megelégedésére.

Ha Ön is szeretné munkáltatóként, hogy a munkavállalói büszkék legyenek vállalatára még egy leépítés esetén is, vagy szeretne valódi segítséget az elbocsátás során, vegye fel velünk a kapcsolatot – garantáltan elégedett lesz a támogatásunkkal!

Ha elveszítette munkáját vagy új karrierutat szeretne tervezni, hívjon minket: garantáltan lerövidítjük keresése időtartamát, megtaláljuk az Önhöz illeszkedő lehetőségeket!