https://www.jobevolution.hu/

Life Evolution
DE EN HU
 

Szakmai csapatunk

Hadas Hajdu Helga

Cégcsoport szakmai vezetője, tanácsadó, coach

BME Gazdaságtudományi karán, HR menedzserként végeztem. Tíz évet dolgoztam országos szinten különböző HR projekteken. Személyzeti tanácsadóként éveken át segítettem az álláskeresőknek és a cégeknek egymásra találni.

Piacvezető személyzeti szolgáltatónál eltöltött évek során, 2007-ben megkaptam az év tanácsadója díjat. Szakmai tudásommal és a területen szerzett információival két éve, üzleti, vezetői és karrier coachként is segítem az álláskeresőket valamint a hozzám forduló cégek vezetőit.

Gégöl Júlia

Karrier coach, tréner

Karrier coachként dolgozom 4 éve a JOB Evolution Nonprofit Kft.-nél. Munkámban fontosnak tartom, hogy ne csak sablon módszereket, hanem egyénre szabott, saját megoldásokat találjunk együtt. Az egyéni tanácsadások mellett Munkaerő-piaci tréninget, JOB Klubot tartok, melyeket nem csak az átadott tapasztalat miatt tartok fontosnak, hanem a lelki támogatás miatt is. Célom, hogy ne csak „halat adjunk az éhezőnek, hanem tanítsuk meg halászni!” – azaz olyan tudást kapjanak az emberek, amit minden élethelyzetben tudnak használni.

Szabadidőmben különböző szervezetekben látok el önkéntes munkát, többek közt 4 éve vagyok tagja a Láthatatlan Egyetemnek.

Korponay Ágnes

Munkaerő-piaci szakember, coach

Ágnes a HR különböző területein: karriertanácsadás, karrier coaching, valamint hazai és külföldi közép-, és felsővezetők direkt keresése és kiválasztása terén szerzett széleskörű tapasztalatot az elmúlt több mint tíz év során. Ügyfelei elsősorban szolgáltatások, bank és pénzintézetek, gyártás/termelés, kereskedelem, IT / telekommunikáció területéről kerültek ki. Magyar és nemzetközi hátterű cégek számára keres munkatársakat, vezetőket különböző iparágakban.   

Nemzetközi marketingkommunikációs szakközgazdász és francia tolmács végzettsége mellett angolul és franciául folyékonyan beszél.

dr. Lehoczki Gabriella

vezetői, karrier és life coach
jogász

2012 óta dolgozom coachként.Tapasztalataimat egyrészt mulitnacionális, valamint kis- és középvállalkozások vezetőinek coachingja során szereztem a következő témákban: frissen kinevezett vezetők támogatása, vezetői kommunikáció, probléma megoldás, munkatársak motiválása, pozitív légkör kialakítása, önismeret, érzelmi intelligencia és egyéb kompetenciák fejlesztése.
Egyéni folyamataimban a különböző életszakaszainkban megélt elakadásokból való továbblépéshez nyújtok segítséget. Kiemelt terület a karrier út támogatása, a párkapcsolati nehézségek feloldása, életközépi átalakulással együtt járó problémák kezelése.
2014 óta veszek részt outplacement programban (Douwe Egberts, Telekom), ahol az elbocsátott dolgozók részére (vezetők és munkatársak) nyújtok karrier coachingot és tanácsadást.
Rendszeresen tartok egy konkrét téma köré szervezett csoport számára csoportos coachingot.

Rácz Krisztina

HR tanácsadó, coach 

19 éve dolgozom HR területen. Szakmai tapasztalatom főleg multinacionális cégeknél szereztem vezetőként, illetve az utóbbi években tanácsadóként, trénerként, coachként, szervezetfejlesztőként dolgozom.

A HR tevékenységek széles palettájában van tapasztalatom, legyen az munkakör-értékelés, teljesítményértékelés, változásmenedzsment, szervezetfejlesztés, toborzás-kiválasztás, javadalmazás, kompenzáció, HR kontrolling, dolgozói elkötelezettség stressz kezelés- és megelőzés, projekt menedzsment. Karrier-tanácsadásaim során átfogó munkaerőpiaci szemlélettel, valamint új nézőponttal segítem ügyfeleimet abban, hogy régi a szokások és gondolati minták helyett új, hatékonyabb, sikerre vezető megoldásokat találjanak.

A JOB Evolution Nonprofit Kft.-nél elsősorban munkaerőpiaci tanácsadóként és karrier coachként segítem az álláskeresőket.

Szabó Dóra

HR tanácsadó, munkajogi szakértő és coach

Több mint 19 éve dolgozom HR területen. Sikeres szakmai múltat tudhatok magam mögött mind vállalati oldalon HR vezetőként, mind vezető tanácsadóként. Multinacionális és magyar tulajdonú cégeknél szerzett sokoldalú tapasztalataimnak köszönhetően a munkaerőpiacról átfogó ismeretekkel rendelkezem.

Az outplacement projektekben karrier tanácsadóként és coachként segítem az álláskeresőket.

Szemán Zoltán

Munkaerő-piaci szakember, karrier coach

Több mint 15 éves szakmai pályafutásom alatt számos pozícióra találtam meg a megfelelő jelöltet a fizikai munkaköröktől, az adminisztratív állásokon át egészen a regionális igazgatói pozíciókig.

A keresés-kiválasztás mellett 2002 óta álláskeresési és karrier-tanácsadási tréingeket tartok, valamint állásbörzéken előadásaimmal járulok hozzá az érdeklődők elhelyezkedéséhez.

Az outplacement programban munkaerő-piaci tanácsadóként, karrier coachként segítem az álláskeresőket.

Szegedi Károly

Pszichológus, vezető coach (MCPE), vezetésfejlesztő tréner, tanácsadó

Az iparágban szerzett tapasztalataimat az Allianz Hungária Biztosító Zrt.-nél és a CIB Bank-nál szereztem mint vezető tréner, coach. Vezető fejlesztő tréningekért, belső képzési terv elkészítésért voltam felelős. Részt vettem a CIB gondoskodó elbocsájtás programelemeinek kidolgozásában, mint például vezetők felkészítése az elbocsátásra (tréning és igény szerint egyéni coaching). Újrakezdést, elhelyezkedést segítő tréningek kidolgozása, és vezetése is feladatom volt.

Éveken keresztül foglalkoztam álláskeresők, állásukat elvesztettek gyakorlati támogatásával, képzésével, emellett pályáztatóként és fejvadászként is szereztem tapasztalatokat. 2012-ben jelent meg könyvem „Álláskeresők könyve – Hogy jól csináld!” címmel. 

Tóth Nikolett

Junior HR tanácsadó, pszichológus

Alapdiplomámat az ELTE pszichológia szakán szereztem, majd a Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem munka- és szervezetpszichológusként. 2014-ben kezdtem el mentorként dolgozni a JOB Evolution Nonprofit Kft.-nél, több elbocsátott munkavállaló számára is segítséget nyújtva a továbblépésben. 2016 őszétől Junior HR tanácsadóként vagyok jelen a cégnél.

Az egyetemi éveim alatt vált egyértelművé számomra, hogy a megoldásfókuszú szemléletek és a pozitív pszichológiai gondolkodás áll hozzám közel. Hiszek az élethosszig tartó fejlődésben, és abban, hogy megfelelő támogatással bárki kihozhatja magából a legtöbbet.