https://www.jobevolution.hu/

Life Evolution
DE EN HU
 

Társadalmi
szerepvállalásunk

Társadalmi felelősségvállalás az Evolution Groupnál

Az Evolution Group elkötelezett a HR szakemberek és a munkaerő-piaci szereplők közti fórum megteremtésében. Azt tapasztalatuk, hogy a munkaerő-piaci szereplők között kommunikációs szakadék van: nem találkozik a kereslet a kínálattal.

Társadalmi felelősségünk a munkaerő-piac szereplőit közelebb hozni egymáshoz! Elköteleződtünk amellett, hogy egy olyan kommunikációs „teret" teremtsünk, ahol minden szereplő jelen van és segítjük őket egymás megértésében. Ezért a következő tevékenységeket végezzük társadalmi szerepvállalásunk részeként:

Evolution Karácsony

Évente nagyságrendileg 500 -1000 munkahelyét elvesztő munkavállalónak, karrierutat kereső ügyfelünknek nyújtunk gondoskodó támogatást abban, hogy a munkaerő-piacon a lehető leggyorsabban, a számára megfelelő utat kiválasztva újra elhelyezkedjenek.

Karácsonykor vagy kiválasztunk egy nagycsaládot, ahol felmerül az álláskeresés, mint nehézség, vagy szociálisan hátrányos helyzetű gyerekeket támogatunk anyagilag - mert egy kis lépés is sokat jelenthet!

JOB Klub

A JOB Klub egy egyedülálló lehetőség, ahol az álláskeresők felmerülő álláskeresési kérdéseikre választ kaphatnak. A nyolc alkalmas, ingyenes, online klub célja a napi aktuális témák feldolgozása az álláskereséssel kapcsolatban. Munkaerő-piaci szakembereink személyesen segítenek, tanácsokkal látják el az álláskeresőket előadásaikban. A közös tapasztalatcsere támogat minden Résztvevőt a munkaszerzés folyamatában!

További részletek: https://www.facebook.com/joballas/.